Bataatti-nachopelti 6:lle
3 isoa bataattia
3 rkl öljyä
Fajita-mausteseosta
700 g naudan jauhelihaa
1 Hortiherttua kurkku
5 isoa Hortiherttua tomaattia
1 ruukku Hortiherttua korianteria
1 iso punasipuli
1 mozzarellajuusto
juustoraastetta
Suolaa
Pippuria
1. Kuori ja leikkaa bataatit ohuiksi viipaleiksi ja laita ne suureen kulhoon.
2. Lisää öljy ja 2 rkl Fajita-mausteseosta ja kääntele sekaisin. Levitä bataatit hieman limittäin pellille
leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Paista jauheliha ja mausta Fajita-mausteseoksella, suolalla ja pippurilla.
4. Kun bataatit ovat valmiita, lisää päälle jauheliha, viipaloitu punasipuli ja tomaatti, revitty mozzarella ja juustoraaste. Paista uunissa vielä 5-7 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
5. Lisää kuutioitu kurkku ja korianteri.
Nauti salaatin kera