Possun sisäfilee ja lohkoperunat 4:lle

1 Possun sisäfilee
50 g voita
mustapippuri
suola
2 sipulia
5 isoa perunaa
3 porkkanaa
2 rkl öljyä
Hortiherttua timjamia
Hortiherttua persiljaa


1. Ota porsaan sisäfilee jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
2. Poista fileestä kalvot ja leikkaa pihveiksi.
3. Paista pihveihin ruskea paistopinta voissa kuumalla pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.
4. Laita pihvi vuokaan ja päälle pannun kautta vettä niin, että pihvit peittyvät. Pilko sipulit neljään osaan ja laita pihvien joukkoon.
5. Silppua timjami ja persilja. Laita yritit, suolaa ja pippuria vuokaan.
6. Laita vuoka uuniin 200-asteeseen ja paista noin tunti.
7. Pese ja lohko perunat ja porkkanat leivinpaperille.
8. Lisää öljy, persilja, timjami, suola ja mustapippuri.
9. Paista perunoita ja porkkanoita uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Scroll to Top