NOPEA JA HERKULLINEN SALVIAPASTA

350 g pastaa + vettä keittämiseen
70 g voita
Oliiviöljyä
1-2 valkosipulin kynttä
1 ruukku Hortiherttuan salviaa
sitruunaa
suolaa
mustapippuria
kourallinen parmesaania

1. Keitä pasta suolatussa vedessä al denteksi.
2. Sulata voi pannulla miedolla lämmöllä ja lisää loraus öljyä.
3. Lisää voin joukkoon kuorittu ja viipaloitu valkosipulinkynsi.
4. Hienonna salvia ja laita voin sekaan. Anna voin ruskistua hieman pastan kiehuessa, mutta varo polttamasta voita.
5. Lisää pasta voi-salviakastikkeen joukkoon.
6. Mausta mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.
Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

Katso valmistusvideo Instagramistamme

Scroll to Top