Jotta sinäkin voisit syödä kotimaisia kasvihuonevihanneksia edelleen hyvällä mielellä, olemme viime vuosien aikana tehneet paljon toimiaksemme ilmastonmuutosta vastaan.

Hiilijalanjälkemme on pudonnut merkittävästi, kun olemme siirtyneet käyttämään kasvihuoneidemme lämmitykseen uusiutuvia energianlähteitä. Pakkaamme kaikki kasvikset ja yrtit kierrätettäviin muovilaatikoihin, jotka kestävät käytössä pitkään ja vähentävät pakkausjätettä. Tuotteidemme herkullinen maku on raikkaan pohjaveden ansiota. Kastelussamme syntyvä ylikasteluvesi kierrätetään ja käytetään uudelleen. Käytämme siis veden viimeiseen tippaan, emmekä kuormita ympäristöämme.

Toimimme vastuullisesti, jotta sinä voit nauttia herkullisista tuotteistamme hyvällä omallatunnolla.

VEDEN HYÖDYNTÄMINEN

Vesi on yksi tärkein kasvin rakennusaine. Vesi on arvokasta ja Hortiherttuan puutarhalla se käytetään viimeiseen pisaraan.


Käytämme omasta kaivosta otettua puhdasta pohjavettä. Kun kasvit ovat saaneet riittävästi vettä kasvaakseen, keräämme yli menevän veden ja käytämme sen uudelleen. Käytetty vesi suodatetaan biologisesti ja hyödynnetään uudelleen kasteluun. Näin kallisarvoista vettä ja ravinteita ei pääse luontoon. Myös osa ilmankosteudesta ja lämmöstä kerätään talteen kasvihuoneista ja käytetään uudelleen. Kaikki elämä tarvitsee happea. Lisäämme kasteluveteen happea ilmasta, joka parantaa juuriston ja sitä kautta koko kasvin hyvinvointia.


Kasvihuoneviljelyllä saadaan enemmän satoa vähemmällä määrällä vettä.

Scroll to Top