Hortiherttuan puutarhan tomaatteja myyntipakkauksessa
Hortiherttua syötävä orvokki tuotepakkauksessa
Hortiherttua tomaatit pakkauksessaan
Fenkoli
Jääsalaatti
Iisoppi
Kiinansipuli
Lehtipersilja
Ruukkujääsalaatti
Kurkku
Lipstikka
Leijonankita
Pinaatti
Meirami
Vietnamin korianteri
Vesikrassi
previous arrow
next arrow

Viljelemme kurkkua, tomaattia, salaattia ja yrttejä käsityönä. Tuotteemme saavat kasvaa lämpimissä kasvihuoneissamme pitkään: keräämme, poimimme ja leikkaamme ne vasta, kun kauppias on tehnyt tilauksensa. Haluamme laittaa priimaa pussiin ja siksi pakkaamme kaiken itse. Kuljetamme tuotteet ilman välikäsiä ja varastointia puutarhalta suoraan kauppaan. Tänään poimittu on huomenna aamulla perillä. Nopean toimituksen ja oikean kuljetuslämpötilan ansiosta tuotteemme saapuvat kauppaan raikkaana ja ryhdikkäänä. 

Hortiherttua korianteri myyntipussissa

Pakkaamme tuotteet kierrätettävään muoviin, jotta ne säilyvät puutarhalta kauppaan ja kaupasta kotiin ehjänä, turvallisena ja raikkaana. Näin vähennämme myös merkittävästi ruokahävikkiä, joka on hiilijalanjäljeltään muovipakkausta suurempi. Lue lisää vastuullisuudestamme.

Tuotteemme ovat turvallisia ja käyttövalmiita. Niitä ei tarvitse pestä, koska kasvinsuojelu hoituu biologisin menetelmin.

Hortiherttuan puutarhuri pitää kädessään tuoreyrttiä kirveliä

Hortiherttuan yrtit on takuutuoreita. Niitä ei varastoida, vaan ne tulevat tilauksesta suoraa kasvihuoneelta kauppaan seuraavaksi päiväksi. Ne eivät saa kylmää matkalla, joten ne säilyttävät arominsa ja jatkavat kasvua vielä kotona ikkunalaudalla. Säilytä sinäkin yrtit huoneenlämmössä. Tilli on ainut yrtti, joka säilyy parhaiten jääkaapissa. Hortiherttuan yrtit ovat reilun kokoisia ja aromikkaita. 

Hortiherttuan kurkku on aidosti tuore. Kurkkuja ei varastoida, vaan eilen poimittu on tänään kaupassa. Käytämme kurkun kasvattamiseen puhdasta pohjavettä omasta kaivosta, siksi se on hyvänmakuinen ja raikas. Kurkku ei saa kylmää matkalla kasvista kauppaan, joten sen maku säilyy hyvänä. Säilytä sinäkin kurkkusi huoneenlämmössä. Kurkkumme ovat turvallisia ja käyttövalmiita. Hortin kurkku pussitetaan, jotta se säilyy ja on helppo käyttää. Kurkkumme on kappalehinnoiteltu, joten tiedät suoraa mitä se maksaa. 

Hortiherttuan puutarhan kasvihuoneessa kasvavia raikkaita kurkkuja.
Hortiherttuan puutarhan tomaatteja kasvihuoneessa

Hortiherttuan tomaatit ovat takuutuoreita. Tomaatti saa kypsyä kokonaan kasvissa. Poimimme tomaatit punaisina ja kypsinä, joten ne ovat makeita ja herkullisia. Tomaatit poimitaan suoraan myyntilaatikkoon, joka on seuraavana päivänä kaupassa ilman välikäsiä. Toimitus on nopea. Emme kylmävarastoi tomaatteja, näin maku säilyy. Säilytä sinäkin tomaatit huoneenlämmössä.

Hortiherttuan salaatti on aidosti tuore. Salaattia ei varastoida, vaan eilen poimittu on tänään kaupassa. Käytämme salaatin kasvattamiseen puhdasta pohjavettä omasta kaivosta, siksi se on hyvän makuinen ja raikas. Hortin salaatti on heti käyttövalmis ja säilyy pitkään. Se on turvallinen käyttää, eikä sitä tarvitse pestä. Hortin salaatti on rakenteeltaan rapea ja reilun kokoinen.  

Hortiherttuan friseesalaatti kimppu puutarhurin sylissä

KOkeile maukkaita reseptejämme:

Scroll to Top