Sushikurkkuveneet 4:lle
1 kpl Hortiherttua kurkku
1,5 dl kypsää jasmiiniriisiä
1 dl katkarapuja
1 rkl soijakastiketta
2 rkl chilimajoneesia
2 valkosipulin kynttä
0,5 tl Punaista currytahnaa
Seesaminsiemeniä
Purjoa
Tuoretta korianteria
Öljyä paistamiseen
Sitruunaa
Suolaa
Pippuria
1. Keitä riisi ja anna jäähtyä
2. Puolita kurkku keskeltä ja leikkaa puolikkaat pitkittäen kahteen osaa, jotta saat 4 kurkkuvenettä. Koverra kurkkujen pehmeä sisus pois lusikalla.
3. Paista katkaravut pannulla öljyssä valkosipulin ja punaisen curryn kanssa. Lisää suola ja pippuri.
4. Painele riisi lusikalla kurkkujen sisään ja pursota päälle majoneesi.
5. Lisää päälle katkaravut, purjo, korianteri ja seesaminsiemenet.
6. Tarjoan soijakastikkeen ja sitruunan kanssa.